Friday, 28 December 2012

First Giveaway Special By Manja And M.M.J

Hai , assalamualaikum .

Post ini telah dipaku ketat-ketat so , kalau nak tahu new post bole scroll bawah yer .


Tak ada lah se - ohsem mana pun .

Syarat-syarat :
-Follow blog MANJA *sunat -Warganegara Malaysia *mesti tau !-Like semua sponsor *WAJIB WAJIB-Mesti lelaki/perempuan *kalau lain-lain tu boleh tapi jangan yang bermasalah-Seperti biasa mesti ada blogger.com-Yang betul-betul nak join *jangan ambil sambil lewa -Korang kena buat amal sikit , klik SINI - SINI - SINI - SINI - *tunggu sampai habis loading ( kalau tipu itu antara awak dengan tuhan )-Like post ini *ikut korang lahh

Cara-cara :
-Buat post yang bertajuk '  First Giveaway Special By Manja Dan MMJ '
-Lekatkan banner dekat atas  tuhh dan backlink kan ke entri ni
-First buat cerita fasal hobi korang yang paling pelik
-Second buat cerita fasal komen blog manja
-Buat entri yang menarik , debam , debom , kebaboomm !
-Publish entri korang then letak link tuh dekat comment post ni .
dan jangan lupa tag seberapa banyak yang korang nak *pastikan dia tahu 

Pemilihan :
1.Berdasarkan random.org 2Berdasarkan entri yang paling menarik , debam , debom , kebaboom . 3.Berdasarkan komen yang diberikan 4.Top refferal



*letak dekat sidebar korang
right click then copy url image
*due date sehingga - 100/200 peserta .
*tarikh teka 28/12/12 
so , cepat2 join .


Update 1  | Update 2 | Update 3 |


Ok , nama peserta akan dibahagikan di dalam beberapa group
cupcakes .
*ingat nama dan nombor group anda yerr .

*hadiah korang boleh pilih satu je .
Cuma yang first top refferal je lebihh .


Manja akan update satu persatu .
Wajib baca update .




*TARIKH TAMAT AKAN DI-UPDATE

28 / 12 / 12 Tepat 12:00



4 comments:

hani amira said...

hai. button follow kat mane yee? hihi

manja_@in said...

Dekat atas tuhh . maaf tak daa follower widget .

Hazirah_Hazril said...

Hye.. Dah join :)

Nur Syakirah said...

saya join. http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-special-by-manja-dan-mmj.html

 
Template protected. Designer : Nurul. Alright reserved by the author of this blog.