Tuesday, 25 December 2012

" Segmen 3 Hari : Kenali Kawan Baik by Syazlia Dan Husna "

Hai . Hari ni manja nak join satu segmen . Tahu tak segmen siapa ? Hmm , tak tahu la tuhh . Biar manja yang join ni bagitahu korang ok  


http://i1243.photobucket.com/albums/gg555/husnaalyas/banner_zpsc3ec8984.jpg

Nengok banner tu pun , dah tahu kan . Siapa lagi kalau bukan Kak Syazlia dan Kak Husna . Yeay ~ Btw klik banner untuk join tau .

Mai kita teruskan dengan soalan yang diberikan oleh kakak berdua nii ;
 Nama Kawan Baik : Hazwani Binti Hamzah dan Nabihah Binti Manap
 Tarikh Lahir : 23 . 11 . 2001 dan 16 . 5 . 2001
 Bersekolah di : Sekolah Taman Impian Emas 
 Sifat yang korang suka mengenai kawan baik korang : Faham perasaan saya , bersama saya sentiasa walaupun dalam kesusahan , sedih / gembira / marah bersama , tidak bermuka-muka , ikhlas , jujur , sempurna bagi saya .
 Sejak bila berkawan baik : Di tahun 3 ( 2009 ) Sejak kami satu kelas .
 Kenangan yang paling kelakar/gila2 ketika bersama kawan baik : Ketawa kut-kut sampai kena marah dengan cikgu tapi kiteorang tetap buat muka slamber / Nangis sebab Hazwani nak pindah kelas lepas tu kiteorang ketawa sebab masing-II muka buruk gile / Kami berpimpin tangan lalu jatuh bersama-II sebab tersandung batu .
 Ucapan untuk kawan baik korang : Saya nak kami berkawan sampai akhir hayat , biar berjaya sama-sama dan saya nak kami kekal berkawan baik  

Hmm , mungkin sampai sini je kott entri segmen kali ni . Tulis sekerat ni pun dah mengalir air mata sebab kenangkan kenangan bersama mereka . Saya harap saya antara pemenang segmen ini ..

7 comments:

ejatt akmal said...

http://ejatt-akmal.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

salam , hye . dari segmen yg sama

P E D O T said...

Dari segmen yang sama. jemput lawat blog saya. anyway, good luck ya!
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Puteri Hanisah said...

singgah dari segmen yang sama:)) done follow u :)
http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Anis Rabun said...

From same contest . Nice Entry :)

http://thestorry.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Husnalyas said...

awak, tolong check link awk ade tak kat senarai pserta ye. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html

Husnalyas said...

kalau ada..komen kat sane eh :)

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow..#37
dari segmen yg same..

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

 
Template protected. Designer : Nurul. Alright reserved by the author of this blog.