Thursday, 13 December 2012

GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE

*tekan banner kalau nak join

Hai , now manja nak join giveaway by sayailiya  ♥ . For Your Information , ini kali pertama atau dalam bahasa inggeris first time of my life , manja join giveaway tahu . Bagi manja giveaway by sayailya ni macam best je . Sebab syarat-syaratnya pun tak susah . Bak kata pepatah Senang Dan Mudah ! Tak perlu tunggu lama dan penat memikirkan ayat nak buat entri . Setuju ? Manja setuju seratus peratus . *tak bodek tapi kenyataan Now , manja nak menyeru korang-korang untuk join giveaway ni . Tak rugi dan tak akan menyesal . Betul ke ? Tak percaya mai kita join . Hadiah ? Jangan risau dek oi . Hadiah bukan main best lagi dan lagi satu yang menarik lagi adalah sesiapa yang join akan dapat voucher RM5 daripada ilyia untuk bershopping di Lady's Cabinet Shoppe . Amboi , best giler . Wow walaweyah !!! Nak tahu lebih lanjut , jom kita-kita pergi ke blog IYLIA .. Dah pergi tu jangan tak join pula :) Lastly nak cakap , manja follow iliya tau !

Bukti :



Sebelum nak check out , ini mangsa tag manja 

 Qilaowl Adilla  Ielya Saadah Firzanah Eika Aisyah Atiqah ♥ 

biar lebih jangan kurang 

Salam sayang ,
Manja  



1 comment:

saya said...

hai dear,thanks join :D

pemenang akan diumumkan 11/1 nanti :)

 
Template protected. Designer : Nurul. Alright reserved by the author of this blog.