Monday, 3 December 2012

Keputusan Mengedit Gambar Sempena Cuti Sekolah !!


Hai , assalamualaikum . Hari ini Manja dah sedia nak bagitau keputusan mengedit gambar hari tu . 
Korang tak sabar ? Sabar-sabar yer . Baiklah mari kita teruskan saja sebab korang mesti bosan bila Manja melalut-lalut panjang kan ? Tahu ! So Let's Go .

Baiklah sebelum tu Manja nak bagitau hadiah yang Manja update pada blog lama tu telah ditukar . 
Nak tahu hadiah dia apa ? Ok hadiah yang baru ni akan dirahsiahkan sebab kesian yang tak menang tu nanti akan cemburu bila hadiah pemenang lain lebih best dan menarik . Ok gambar yang telah dieditkan oleh peserta juga dirahsiakan . Ok kalau korang yang baru baca ni , sebenarnya pertandingan ada diupdatekan di blog lama Manja . Hehe^^ Jangan buat muka blurr yer . Tak moh Tak moh . Mai kita nengok keputusan dia ..

Treng-teng-teng !

Pemenang Pertama / Juara : Najiah Zulzilah  http://najiahzulzilahburbur.blogspot.com 
Pemenang Kedua / Naib Juara : Nor Hanis Zalika Syukri http://blogdelete.blogspot.com 
Pemenang Ketiga / Tempat Ketiga : Firzanah Rozaidi http://firzanahlifes.blogspot.com 

Pemenang Sagu Hati :
PSH 1 ~ Aqilah Najwa ( http://aqilastorimori.blogspot.com )
PSH 2 ~ Norasyirah ( http://sirahitubestlah.blogspot.com )
PSH 3 ~ Najihah Zaidi ( http://missdonut.blogspot.com )
PSH 4 ~ Hani Hayati
PSH 5 ~ Farah Mayara 

Ok ! Korang happy tak ? Ok jangan sedihlah yang tak menang tuh . Kalau korang nak buka link blog pemenang korang boleh buka tapi kalau tak dapat atau sudah didelete jangan marah Manja sebab itu yang diberi oleh pemenang , ya . Yang pemenang nihh pula kalau link korang salah boleh bagitau di comment tau . Yang baca ni apa lagi LIKE kalau korang suka dan COMMENT kalau korang rasa happy , tak puas hati , dll . 

Sampai sini je lah yer , Manja nak check out dulu .

Bye , assalamualaikum ;)



2 comments:

Coretan Seorang Gadis said...

Bloh kita = http://missdonutnajihah.blogspot.com x silap lha...

manja_@in said...

Owh sorry . mungkin taip salah . kita mati2 ingat ada nama najihah dekat link tuhh . tak pe nanti kita betulkan k . tak siap ? means .

 
Template protected. Designer : Nurul. Alright reserved by the author of this blog.