Friday, 14 December 2012

♥ " Segmen I Want Doddle From Bieha " ♥


http://2.bp.blogspot.com/-jrSNGQbcQx8/ULIF18EjO4I/AAAAAAAABiI/Vv3irddPuJk/s1600/banner+segmen.jpg
*click banner untuk join

Hello Peeps !

Hari ni , pada hari jumaat yang mulia dan pada tarikh 14 December 2012 . Pada pukul 10.00 , seorang budak perempuan yang bernama manja telah menjoin satu segmen .. *ayat bajet nerd

I Want Doddle By Bieha

Why ? Kenapa ? Why ? Kenapa ? *maaf kaset rosak lagiii
Kenapa atau Why manja nak sangat-sangat join segmen ni . Sebab , first thing semua tahu sebab blog Cik Nabihah penuh dengan doddle-doddle yang amat comel dan ( tak tahu nak cakap apa ) cute sangat . Manja sangat teringin dan kempunan *ini bodek . haha . nak terima doddle tak satu , dua pun jadilah kan . haha . Second , nengok blog dah tertarik . Dahlah tuan punya dia cantik melecun lepas tu blog pula , comel la gituu . Dah la comel , kemas je . Sejuk mata memandang . Third , hadiah ? jangan risau dek oi . Punya la best . wow walawalawalawalaweyahh .. Best , doddle yang dijanjikan oleh Cik Nabihah pula pasti cun melecun punya lah .

Sekarang manja nak bagitahu tentang sikit-sikit mengenai segmen ini ..

 Follow blog Cik Nabihah .
 Like page Cik Nabihah .
♥ Buat satu entri " Segmen I Want Doodle From Bieha "
♥ Letak banner yang macam manja tepekkan tu dan backlinkan ke entri  INI  ..
♥ Tag seberapa banyak yang korang nak .
♥ Letak link entri korang dekat comment yer , not at shoutbox .

Cara pemilihan hadiah , korang KLIK  je la . Bukan malas tapi shourtcut kan . hehe^^ 
Tamat pada 16 Disember 2012 . Cepat ? Apa lagi join la cepat dik .

Bukti yang manja follow blog Cik Bieha ~



Sebelum terlupa ini mangsa tag manja ♥ 

♥ Qilaowl  ♥ Hazim  ♥ Saadah  ♥ Haniss Zulaikha Adilla  ♥ Firzanah 

Jangan risau , mereka semua tahu tentang segemn ini .

Salam sayang ,
Manja


No comments:

 
Template protected. Designer : Nurul. Alright reserved by the author of this blog.